Jolin Wang and Chia-Jui Hsu's The Mix of Sunlight and Plants Cooperative Space Design

Jolin Wang and Chia-Jui Hsu Spotlights The The Mix of Sunlight and Plants Cooperative Space Design

Jolin Wang and Chia-Jui Hsu, the architect of the award winning project Award Winning The Mix of Sunlight and Plants Cooperative Space Design points out, In this plan, the technology building is located at the outskirt of Taipei Neihu Technology Park and on the area composed of the old residences and new business buildings. At the cross of two main roads, a small plaza designed based on the idea of recess and turning around is built up where people linger and throw out activities. This is the place where the buildings interact accordantly with surrounding environment. .

Jolin Wang and Chia-Jui Hsu's The Mix of Sunlight and Plants Cooperative Space Design Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=62140

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Product Designer homepage.

Design Awards
Copyright © 2010 - 2018 Product Designer - theproductdesigner.com - All Articles